Daamen Party Design

Een geslaagd feest begint bij Daamen Party Design in Baexem. Al meer dan vijftig jaar bieden wij zorgeloze perfectie aan onze klanten. Van babyborrel tot bruiloft, van privé-feest tot bedrijfsevenement, wij nemen u alles uit handen en zorgen dat uw event een mijlpaal in uw leven wordt. Een onvergetelijke gebeurtenis, die u jaren later nog koestert en waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Daamen Party Design gaat áltijd een stapje verder in het creëren van gastvrijheid en wij zorgen dat zelfs het allerkleinste detail klopt. Uw geluksgevoel is voor ons de ultieme uitdaging en maatwerk is onze leidraad. Wij nodigen u uit: Let’s party!

Complete partyservice

Wij kunnen praktisch elke locatie geschikt maken voor een feest. Ook in of rondom uw eigen huis met bijvoorbeeld een bijzondere tent, prachtige decoratie, culinaire catering en het juiste entertainment. Indien gewenst regelen wij een topklasse-locatie voor u, uiteraard rekening houdend met uw budget. Wij laten niets aan het toeval over en verzorgen ook de partycatering. Van borrelgarnituur tot barbecue, van belegde broodjes tot bourgondisch buffet en een compleet diner met dessertbuffet. Niets is onmogelijk. Wij nemen al uw zorgen op ons zodat u in vrijheid kunt genieten.

Wie is Daamen Party Design?

Met meer dan vijftig jaar ervaring, durven wij ons met een gerust hart professionals te noemen. Wij verzorgen feesten en evenementen voor bedrijven, particulieren en overheden. Of het nu een intieme party is voor een select gezelschap in uw eigen huis, of een bedrijfsfeest voor duizend gasten met een diner of buffet in uw bedrijfshal. Wij zien het als een uitdaging om uw feest, huwelijk of jubileum tot de mooiste dag van uw leven te maken waar u nog jarenlang met veel plezier aan zult terugdenken. Maar wij zijn er ook voor u als de gelegenheid helemaal niet feestelijk maar wel sfeervol en stemmig moet zijn, zoals bij een uitvaart.
Wij faciliteren al uw wensen in de sfeer die u voor ogen heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat het mooiste event blijvend een plekje in uw hart zal veroveren. Hip of klassiek, informeel of exclusief. Wij stemmen alles op elkaar af; de aankleding, inrichting en het entertainment, tot in het allerkleinste detail. Wij creëren een sfeervolle ambiance die het begrip ‘Beleving’ met een hoofdletter schrijft en waarin u en uw gasten grenzeloos gaan genieten. Daamen Party Design in Baexem maakt haar beloftes en uw dromen waar!

Waarom Daamen Party Design?

Culinaire catering, partyservice, partyverhuur, aankleding en entertainment:
Alles onder één dak!
Maatwerk, optimaal passend binnen uw budget.
Elk feest is uniek; wij werken exclusief voor u!
Meer dan 50 jaar professionals in de ultieme feestbeleving.
Voor ieder thema de juiste keuze.

Daarom Daamen Party Design:

  • Trendsetter in culinaire catering
  • Topkwaliteit, uitstraling en presentatie
  • Persoonlijke inzet van professionals
  • Op en top betrouwbaar; geen klus is ons te gek!
  • Binnen elk budget een invulling
  • Ultieme beleving en gastvrijheid
  • Moderne verhuurartikelen in perfecte staat
  • Wij maken onze beloftes waar
  • 24 uurs Service; stipt op tijd